Abonnementen | 1 maand online lessen

1 maand online lessen

€ 25,00 / Maand

Yogalessen volgen vanuit huis? Dat kan met onze live streaminglessen. Iedere dag hebben we meerder lessen op het rooster staan. 

Dit abonnement is 1 maand geldig. Je kiest de ingangsdatum in het bestelproces. De opzegtermijn van dit abonnement is 1 maand. 

Reserveer een les en volg de les live of op een ander gewenst moment. De lessen zijn live online te volgen en zijn na de les ook nog 7 dagen beschikbaar. Dus wil je de les op een ander tijdstip volgen, dat kan. Het enige dat je hoeft te doen is de gewenste les reserveren via het lesrooster.

Circa 20 minuten voor aanvang ontvang je een e-mail met daarin een link naar de les. Om de les te volgen klik je op de link in de e-mail. Het is niet nodig om iets te installeren op je telefoon, tablet of laptop. Circa 2 uur na de les ontvang je een e-mail met een link naar de opname van de les die 7 dagen beschikbaar is. 

Ontvang je geen link, controleer dan of de e-mail in je spam terecht is gekomen. Als dat niet het geval is neem dan contact op via whatsapp op nummer 06-11228068.

Lees de overige voorwaarden hier. Indien je dit abonnement afsluit ga je automatisch akkoord met deze voorwaarden.

Bestellen
Helder Yoga
X
Installeer de APP op uw toestel voor meer functies
Install this app on your iPhone: tap share and then Add to homescreen
Offline