Workshops | Middag retreat

Workshops

Middag retreat

Melanie...
les wordt gegeven doorMelanie Fissendjidis

MIDDAG RETREAT: VERTRAGEN
Met Melanie Fissendjidis

 

In een maatschappij die razendsnel draait, kan het zó bevrijdend zijn om te vertragen. Om momenten van diepe rust te vinden en je eigen leefritme te bepalen. Om te doen wat we willen doen vanuit een plek van ruimte, zachtheid en ontspanning. 

Deze middag retreat geeft je de ruimte te reflecteren op je huidige en gewenste tempo van leven en jouw ervaringen en inzichten te delen met andere yogi’s in een veilige, warme sfeer. Maar we zullen vooral ervaren hoe het voelt om écht te vertragen en jouw yoga practice – en leven – te benaderen vanuit zachtheid en gemak. Hoe we onze practice doen is belangrijker dan wat we precies doen. Maak je klaar voor een middag waar niks moet en alles mag! Je ben welkom bij deze mini-retraite die bestaat uit een energie gevende Slow Flow, een ontspannen yin yoga sessie  en tijd voor reflectie. 

 

Wanneer: zaterdag 8 januari van 13.00 t/m 17.00 

Prijs: 49,- 

Minimaal aantal deelnemers: 8 

Inbegrepen: onbeperkt thee, fruit en iets te knabbelen tijdens de pauze, gebruik van de yogamatten en kussens.

Zelf meenemen: een afsluitbare beker of fles om drinken mee de zaal in te nemen, een handdoek of deken voor over de yogakussens, een pen en notitieboekje. 

  

Wie is Melanie Fissendjidis:

Melanie is oprichter van SOL – Yoga with Melanie, waarmee ze Yin & Strala yogalessen geeft, workshops begeleidt, vitaliteitsprogramma’s voor bedrijven opzet en seizoensretraites organiseert. Leer, middels speelse en relaxte verkenning van dat wat goed voelt voor jóu, jezelf te verbinden met je lichaam en van daaruit beweging te laten ontstaan. Dit is hoe een yoga practice écht eigen, ondersteunend en vreugdevol kan gaan voelen. Want wie zegt dat yoga moet bestaan uit een serie vaste, ‘perfecte’ poses? Of dat je practice altijd serieus moet zijn? Zoals de naam ‘SOL’ – zon – doet vermoeden, helpen de yogalessen van Melanie je te verbinden met de warmte, de vitale energie en het stralende licht van de zon. Niet die daarbuiten, maar die in jou. Laat je meevoeren door lessen vol akoestische muziek, introspectie, ontspanning en een vleugje humor. www.solyogawithmelanie.com

 

Helder Yoga hanteert de richtlijnen van het RIVM. Mocht de retraite door maatregelen van de overheid met betrekking tot Covid-19 niet door kunnen gaan, dan ontvangen deelnemers 100% van het inschrijfgeld retour.  

 

Op deze middagretraite zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. 


OVER ONZE RETRAITES


Er gebeurt veel in de wereld, we zijn druk en worden overladen met prikkels. Hierdoor raken we gemakkelijk het contact met onszelf kwijt. Hoe gaat het nu echt met me? Wat heb ik nodig? Het zijn belangrijke vragen die we niet genoeg aan onszelf stellen. En als we ze stellen komen de antwoorden vaak uit ons drukke hoofd. Als we ons willen verbinden met ons hart en intuïtie – en we écht willen luisteren naar de wijsheid die in ons huist – dienen we te vertragen, en voldoende tijd te nemen voor onszelf. Pas dan komen we tot veel diepere inzichten.

Je hebt behoefte aan een pauze, aan rust en ontspanning. Yoga retraites zijn een mooie manier om tot jezelf te komen. Maar niet iedereen heeft de tijd of de middelen om er zomaar een weekend tussenuit te gaan. Dat snappen wij als geen ander en daar hebben wij wat op bedacht. Je kunt nu op middagretraite in onze mooie sfeervolle studio. Dit geeft jou de kans om je een hele middag onder te dompelen in het warme, retraite gevoel. Te genieten van heerlijke yogasessies, meditaties, ademhalingstechnieken en reflectiemomenten in een intieme setting.

Al onze retraites zijn uniek en de beleving van iedere middag is daarom anders. Maar ze hebben één ding gemeen; Het is tijd helemaal voor jezelf. Zodat je echt kunt gaan luisteren en voelen wat belangrijk is voor jou.

Vanuit de studio loop je binnen 5 minuten naar het strand of de duinen. Combineer je retraite met een heerlijke wandeling in de natuur om je ontspannen middag compleet te maken.

Helder Yoga
X
Installeer de APP op uw toestel voor meer functies
Install this app on your iPhone: tap share and then Add to homescreen
Offline