• -

informatie sluiting

Beste leden, Helaas heeft het kabinet besloten een vergaande lockdown door te voeren welke tot en met maandag 18 januari van kracht zal zijn. Dit betekent dat het tot en met die datum niet mogelijk is om yogalessen in de studio te volgen. Deze lessen zijn dan ook allemaal geannuleerd in het lesrooster.

We zullen, zoals je ondertussen van ons gewend bent, yogalessen aan blijven bieden via livestreaming. Deze lessen kun je live volgen of nog 7 dagen na de live uitzending via de replay link. We hopen jullie met ons livestreaming aanbod voldoende mogelijkheden te bieden zodat jullie je yogamomentjes niet hoeven te missen.

Noodgedwongen zullen wij de komende tijd wel wat lessen moeten laten vallen maar er zal voldoende keus overblijven.

wat gebeurt er met je abonnement

In principe blijven de abonnementen doorlopen en kun je met je geldige abonnement gebruik maken van het online lesaanbod. Per abonnement gelden er wat specifieke mogelijkheden en/of opmerkingen. Deze zal ik hieronder toelichten.

jaarabonnementen, doorlopend maandabonnement onbeperkt en light

Wil je geen gebruik maken van de online lessen dan is het mogelijk om je abonnement te pauzeren. Dit kun je op ieder moment gedurende de lockdown per e-mail doorgeven. Op de dag van doorgeven zal de pauzering ingaan. Het teveel betaalde abonnementsgeld zal in mindering worden gebracht op de eerstvolgende incasso.

Het is ook mogelijk om je abonnement tijdelijk om te zetten van een ‘gewoon abonnement’ naar een online abonnement. Als je dit wilt, dan kun je dit ook op ieder moment gedurende de lockdown per e-mail aan ons doorgeven.

Wil je ons steunen en jezelf een mooi cadeau geven dan is het gedurende de lockdown mogelijk om een jaarabonnement af te sluiten met een mooie korting. Ben je benieuwd?

meer informatie

10-rittenkaarten

De looptijd van alle rittenkaarten zal met 1 maand worden verlengd.

10-rittenkaarten kunnen gebruikt worden om online lessen mee te reserveren. Echter is het tarief voor losse online les lager dan de prijs van een rittenkaart les (10,- versus 12,- per les).

Wat zijn de opties:

  • je reserveert lessen met je lopende 10-rittenkaart
  • je pauzeert je lopende rittenkaart en wisselt twee lessen in voor een maand online lessen

Wanneer je kiest voor de tweede optie kun je dit per e-mail aan ons doorgeven.

We hebben gedurende de lockdown mooie ‘lockdown’ aanbiedingen voor 10, 20 en zelfs 30 rittenkaarten. Is je 10-rittenkaart vol of heb je graag een voorraad lessen op je account? Je geeft jezelf een mooi cadeau en je steunt ons op deze manier enorm!

meer informatie

proefles pakketten

De geldigheid van proefles pakketten die op 15 december nog geldig waren zullen met een maand verlengd worden. Uiteraard kun je je proeflessen gebruiken om mee te doen met ons livestream aanbod.

bedrijfsfitness abonnementen

Ook met je BFNL abonnement kun je gewoon mee blijven doen met de livestreaming lessen. Wil je je abonnement pauzeren? Neem dan contact op met Bedrijfsfitness Nederland. Zij zullen dit regelen en de wijziging aan mij doorgeven.

© 2018 Helder Yoga  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy statement | website door: CTRL+ | fotografie door: shot by lola
Als je doorgaat met het gebruiken van deze website, gaan we ervan uit dat je instemt met het gebruik van cookies. Lees meer.
akkoord »