• -

Lesrooster

Iedere week hebben we een uitgebreid aanbod yogalessen voor je. Log in om te reserveren.

Ben je nog geen lid? klik dan hier om een account aan te maken en kies voor een onbeperkt abonnement, een 10-rittenkaart of een losse les om de gewenste les te reserveren.

Heb je gereserveerd maar kun je toch niet komen, vergeet dan niet je reservering te annuleren zodat iemand anders jouw plek kan reserveren. Dank je wel voor de medewerking.

We hebben een mooi aanbod van live online lessen voor je beschikbaar. De lessen zullen per week online komen en je kunt op de bekende manier reserveren tot maximaal 45 minuten voor de les. Je ontvangt ongeveer 30 minuten voor aanvang van de les een e-mail met daarin de link naar de online les!

Na de les blijft deze nog 7 dagen voor je beschikbaar! Dus kun je niet op het aangegeven moment maar wil je wel de les volgen, schrijf je dan wel in!

Dus even niet live in de studio! Maar wel de vertrouwde Helder Yoga docenten!!

LET OP! ONTVANG JE GEEN LINK PER MAIL, CHECK DAN JE SPAM. ZIT DE LINK DAAR OOK NIET IN, NEEM DAN TIJDIG CONTACT OP VIA WHATSAPP OF SMS OP NUMMER 06-11228068.

Volg ons op     en      voor het laatste nieuws over Helder Yoga
Terug
© 2018 Helder Yoga  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy statement | website door: CTRL+
Als je doorgaat met het gebruiken van deze website, gaan we ervan uit dat je instemt met het gebruik van cookies. Lees meer.
akkoord »